Ontdek de magie van op maat gemaakte sieraden, perfect afgestemd op jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Bij ons draait alles om jouw visie en jouw verhaal, en we zijn hier om die te laten schitteren in prachtige edelstenen en met vakmanschap vervaardigde ontwerpen.

Of het nu gaat om een betoverend cadeau voor een geliefde of een zelfverwennerij die alleen voor jou is, wij zijn er om jouw dromen werkelijkheid te maken. Ons proces begint met jouw ideeën - vul simpelweg het onderstaande formulier in en vertel ons alles over de stijl, de edelstenen en de betekenis die je in je sieraad wilt verwerken. Van daaruit nemen onze ervaren ambachtslieden het over, met een passie voor perfectie en oog voor detail.

Laat ons je begeleiden op een reis naar een uniek meesterwerk, exclusief gemaakt voor jou. Waar wacht je nog op? Laat ons vandaag nog jouw verhaal vertellen in schitterende sieraden die een leven lang meegaan.

Welke maat Heb ik nodig?

Om de juiste maat voor de edelsteenarmband te bepalen, kunt u de pols van uzelf of uw kind opmeten. Volg deze stappen:

1. Meet de polsomtrek met een meetlint of een touwtje en een lineaal.
2. Tel 1 cm bij de gemeten omtrek op.

Voorbeeld: Als de polsomtrek van uw kind 12,5 cm is, telt u hier 1 cm bij op, waardoor het totaal 13,5 cm wordt. U kiest vervolgens de armbandmaat die hierop volgt, in dit geval 14 cm.

Tip: Is de armband nog te groot voor uw kind? Dan kunt u hem ook als enkelbandje gebruiken.

Onze sieraden zijn beschikbaar in maten van 13 cm tot 20 cm.