Barnsteen

Barnsteen is niet zomaar een prachtige decoratie; het is gefossiliseerde hars van naaldbomen die eeuwenlang de boom beschermde tegen insecten en schimmels. Deze unieke substantie kan insecten en plantenresten insluiten, waardoor er een prachtig natuurlijk kunstwerk ontstaat. Het proces van fossilisatie duurt miljoenen jaren. Eerst ontstaat half gefossiliseerde hars, ook wel Copal genoemd, die nog ingesloten oliën bevat. Pas wanneer de hars volledig is uitgehard en geen vloeibare delen meer bevat, spreekt men van barnsteen.

 

Onze collectie baltisch barnsteen

Bij TheYellowStone bieden wij uitsluitend barnsteen van de hoogste kwaliteit, afkomstig uit Litouwen. Deze Baltische barnsteen is ouder en kostbaarder dan Copal en heeft een rijke geschiedenis en unieke schoonheid die in elk sieraad tot uiting komt.

 

Unieke barnsteensieraden

Onze barnsteensieraden worden met zorg en passie vervaardigd, speciaal voor jou. Barnsteen staat bekend om zijn vermeende geneeskrachtige eigenschappen, zoals het verlichten van pijn bij doorkomende tandjes bij baby's. De warmte van de huid activeert de barnsteen, wat betekent dat het direct op de huid gedragen moet worden voor het beste resultaat. Je kunt het om de pols of enkel dragen, met een sokje erover. Onze sieraden worden met de hand gemaakt door onszelf, waardoor we unieke stukken kunnen garanderen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je eigen sieraad samen te stellen via onze pagina 'Sieraden op Maat'.

 

Waarom kiezen voor de barnsteensieraden van TheYellowStone?

- Authentiek Baltisch Barnsteen: Onze sieraden zijn gemaakt van echte, hoogwaardige barnsteen uit Litouwen.
- Handgemaakt: Elk stuk is met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en persoonlijk sieraad krijgt. Je kunt zelfs je eigen sieraad samenstellen via onze pagina 'Sieraden op Maat'.
- Geneeskrachtige Eigenschappen: Barnsteen wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn natuurlijke pijnverlichtende eigenschappen. Voor medische problemen raden we aan eerst contact op te nemen met uw medische specialist.
- Perfect voor Kinderen: Veilig en effectief voor het verlichten van pijn bij doorkomende tandjes. Wij raden aan om het sieraad om de enkel van uw kind te doen, om ongelukken te voorkomen en zodat uw kind het sieraad kan dragen zonder er last van te hebben.

 

Bij TheYellowStone garanderen we niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook een sieraad dat een verhaal vertelt. Ontdek de tijdloze schoonheid en de unieke eigenschappen van Baltisch barnsteen in onze zorgvuldig samengestelde collectie.