Belangrijke Medische Disclaimer

Bij onze webshop delen we waardevolle informatie over edelstenen en hun mogelijke voordelen voor uw gezondheid. We willen echter benadrukken dat deze informatie niet bedoeld is ter vervanging van medische hulp.

Het is van cruciaal belang om altijd medische hulp in te schakelen wanneer dat nodig is. Hoewel edelstenen en mineralen positieve effecten kunnen hebben, zijn ze geen vervanging voor de medicatie die uw arts voorschrijft.

Indien u klachten ervaart, adviseren wij u dringend om eerst uw arts te raadplegen voordat u enige vorm van alternatieve behandeling, inclusief het gebruik van edelstenen, overweegt.

Uw gezondheid staat voorop, en wij moedigen u aan om altijd de juiste medische ondersteuning te zoeken wanneer dat nodig is.

 

Waarschuwing

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) adviseert dat barnsteenarmbanden en -kettingen niet geschikt zijn voor kinderen onder de drie jaar. Er bestaat een risico dat een kraal kan splijten en gevaarlijk kan zijn als deze in de mond van uw kind terechtkomt. De NVWA raadt tevens aan om deze sieraden alleen onder toezicht te laten dragen door uw kind. Veiligheid staat voorop.